Vrtkavá realita...

Vrtkavá realita...

Anotace: ......

Svítí, svítí, je krásné,
najednou zas zhasne.
Ponuré, černé kvítí,
za chvíli zas plamínkem svítí.
Obchází velkým obloukem,
nevnímá ostatní,
ale zas někdy dorazí se zářícím kloboukem,
a život druhým rozjasní.
Někdy něžně pohladí,
jindy rána pěstí,
jo, to je prostě štěstí!
Autor Martin Flídr, 13.03.2009
Přečteno 240x
Tipy 5
Poslední tipující: lucajda89, padající do neznáma, Barpob
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ten poslednz vers je krasny

13.03.2009 20:42:00 | Terulienka

chm...sice tkaové jednoduché...ale zaujala.. tip je tvůj..

13.03.2009 17:01:00 | Barpob

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí