strach

strach

Anotace: frnk

bojím se, že praskne
moje lživost
všechny umně vykonstruované konstrukce
že začnu křičet
zjistiv že svět jde do dálky
že utíká pod nohama že směřuji do hrobu
jak Josef. K ve svém snu

ale ne, jsem v bezpečí
je ve mně něco, co vždy najde pravdu
a nikdy se nestane, že zemřu -
jak bych přece mohl zemřít
když jsem zatím ještě nikdy nežil -
naštěstí je ve mně něco, co vždy najde pravdu
a co mi dovolí zemřít, až zemřu
a žít, až budu živ
Autor ludmil, 14.03.2009
Přečteno 341x
Tipy 8
Poslední tipující: Koskenkorva, strašidýlko-střapatý, Romana Šamanka Ladyloba, Kávový Poutník
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

kazdy se neceho boji stejne jako kazdy o ceno stoji...

30.03.2009 22:09:00 | strašidýlko-střapatý

zahadne

14.03.2009 20:36:00 | Terulienka

To je svatá pravda.

14.03.2009 17:10:00 | Kávový Poutník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí