Osvěta

Osvěta

Zas večerní ticho
a pomalé stmívání
dohání mne
k pravidelnému
pokání

...Zbytečně,
není z čeho
se
zpovídat

popíjím životní
energii...
ztrácím životní
elán...

-před...časně

Kam jen peláší?
/...do neznáma/

Jiskření pohledů
odlišných soch
s tlučícím srdcem
...stejným

dává mi možnost
být

otrokem
svých
myšlenek

--věrným

zastírám okna
do světa

snad někdy přijde
osvěta
...*bez pokání*

//nedoufám ve svítání...
nocí chci se toulat...
N A D Ě J Í***//
Autor padající do neznáma, 14.03.2009
Přečteno 248x
Tipy 15
Poslední tipující: Holis, enigman, Psavec, Petbab, Lenullinka, NikitaNikaT., Květka Š., strašidýlko-střapatý, nrocinu Jednorožec, Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nějaká posmutnělá.

14.03.2009 23:24:00 | Psavec

je noc.. a básně.. a sny

14.03.2009 21:34:00 | Petbab

Když mezi řádky procházím až k samému koncu... cítím smutek.

14.03.2009 19:59:00 | NikitaNikaT.

Zajímavě napsáno...ST

14.03.2009 17:56:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí