Pohár

Pohár

Anotace: Myslím si,že žádná anotace není potřeba. Je jen na vás jakou si uděláte

Držím pohár ve svých rukou,
držím život bídníka.
Držím číší ve své dlani,
držím každičkou slzu hříšníka.
Držím pohár ve své dlani,
tak veliký a přesto přetéká.

Přetéká tím co jsi byl
a tím jaký jsi.
Už nikdy nebudeš jiný.
Pohár se naklání a převrhá.

Po mé dlani stéká víno čiré,
po mé dlani stékají sny tvé
též pocity
city
taky strach
úzkost
a bolest

V ten poslední okamžik,
kdy život se změní v sen.
Kdy vteřina se stane životem
a život se stane peklem.

Jakmile dopadne poslední kapka
a pohár se vylije.
Jakmile všechno zteče ven.
Život skončí
a z reality se stane sen.
Autor raconteur, 14.03.2009
Přečteno 329x
Tipy 8
Poslední tipující: Tracy Beakerová, ShootingS, WAYWARD, Kristine Clary-Aldringen, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Téda, ta je skvělá!

16.03.2009 22:32:00 | Tracy Beakerová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí