Otázky

Otázky

Anotace: Kolik může mít člověk otázek? A na kolik najde odpověď?

Být či nebýt?
Život svůj si prožít.
Jak vyhledat cestu z labyrintu?
Z labyrintu lží a podrazů?
Zvednout hlavu a nepomýšlet na zradu?
Jak mám vědět jestli je den či noc?
Jestli sním či bdím?
Tolik otázek a odpovědí čím dál tím míň.
Jaká je černá a bílá?
Jaký je bílý den?
A jaká je černá noc?
Jaký je rozdíl mezi mnou a tebou?
Jaký je rozdíl mezi naší láskou?
Proč musí člověk umřít?
Proč musí všechno hezké skončit?
Už jsi pochopil,že život je věčný?
Už jsi to začal chápat?
Otázky jsou jen odpovědi.
Odpovědi na to,co nikdy nemůžeš chápat.
Autor raconteur, 14.03.2009
Přečteno 297x
Tipy 5
Poslední tipující: BARBYE, Sýkorka07, Carver, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

muzes mit otazek kolik chces. a je jenom na tobe, kolik odpovedi si najdes.

15.03.2009 12:41:00 | Layla.

je zajímavá, jen prosím správně je labyrint, omlouvám se

15.03.2009 00:37:00 | Markéta Hl.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí