Trest

Trest

Ubohá chvíle,
jsem trestaná
za život;
vděčná
k lidem,
kteří mi
nikdy
vděčni
nebudou -
...stereotypní
dýchání
od rána k ránu
otevřu oči
cítím jak stárnu;
pohled do zrcadla
šokující zjištění,
chci zpátky
k cirkusu...
volnosti...
blouznění...
_______________________________________________
poznámka pod čarou
končí život
umírá ve spánku
MINULOST
Autor bloumej očima, 15.03.2009
Přečteno 262x
Tipy 8
Poslední tipující: Stoneman, kikis, 6thSun, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen tak přetat dýchat...
... ve spánku a
projít krajinou spánku
do nekonečné temnoty smrti...

15.05.2009 22:12:00 | Stoneman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí