jako slova

jako slova

Anotace: slova/znova/co to znamená

Jsou jen slova
a ty se snadno čtou
můžeme poznávat
nalady co kolem jdou
zlo si odčinit
čekat až přijde den
který nikdy nekončí
nikdy nezačíná
Jsou jen vteřiny
uloupené hříchy
je to jen láska
co přiznala svou vinu
nejsi sama
nejsem sám
jsou jen sliby co se neztratí
to mé kdyby
mně prozrádí
Jsme stínem
jsme nadějí
jsme ránem
jsme půlnocí
songem co zní
jsou jen slova
snadněji
bláznění
Autor Radek.oslov.Šafárik, 16.03.2009
Přečteno 238x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kapka, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Markéta Hl., Hazentla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí