Jarní probuzení

Jarní probuzení

Anotace: (26.1.2009)

Má touha po jaru se rovná touze slunce,
aby tě paprsky zlatými po tváři pohladilo,
navléklo ti tričko krátké, opálilo tvé ruce,
opojnou a veselou náladu v tobě probudilo.

Svět tiše ožívá, září všelijakými barvami,
ty tiše posloucháš přírody jarní píseň,
sedíme v trávě, ptáci poletují nad námi,
cítíš jak slábne ze zimy tíseň.

Oba dva víme, že jaro probudilo i nás,
ruku v ruce jdeme rozkvetlým parkem,
jestli jsem kdy šťasten byl, tak teď s tebou.

S němým úžasem obdivujeme tisíce krás,
tváře si chladíme lehounkým vánkem,
svět zdá se krásný, leží nám u nohou.
Autor démon zatracení, 16.03.2009
Přečteno 269x
Tipy 13
Poslední tipující: lucajda89, Ammazonic, Mbonita, enigman, kikis, 6thSun, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, PPetrushka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zrovinka jsem se vrátila z vycházky po lese, tak mi to tvá báseň ještě podtrhla, ten nekonvenční a čímsi neobyčejným kouzelný zážitek, dík:o)

16.03.2009 17:38:00 | kikis

nádherné :)
kolik páru tak jde ...
a neví jestli kvetou jako
trvalky nebo jen letničky -
co na tom všechny kytky
jsou krásné ...

16.03.2009 16:46:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Hezké, lehké jako přicházející jaro :-)

16.03.2009 16:43:00 | PPetrushka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí