Melancholic song

Melancholic song

Anotace: .. se plazí do levého ucha.

S poloúsměvem bloudí tmou
a provokuje svou vášeň
jako odhozená panenka
krčící se v rohu čeká,
kdo si přijde pohrát
Melancholie ji spolkne a
večer pomalu usne

..a když ráno procitne,
stále bude nejistá
v žilách nic nepoteče a
úsměv je jen vzpomínka,
kterou utopila v marnivosti..

S poloúšklebkem bloudí dál
a pěstí bije do zrcadel
její strach se plíží po zdech
a vůně květin se vpila do
podrážek těžkých bot
Melancholie ji spolknula,
tenhle večer usíná.
Autor fiXXXer, 16.03.2009
Přečteno 273x
Tipy 8
Poslední tipující: kastaNET, ziriant, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bývalo období, kdy pro mě byla melancholie všechno. Tohle mě tam zavedlo zpátky. ST.

23.03.2009 16:11:00 | ziriant

...za ST

16.03.2009 18:21:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí