podívej

podívej

Anotace: /ZRCADLA/

Podívej se do zrcadla
znáš svou tvář
ve větru sfouknou svíci
světla mění tvar
jen proto nevzpomínej
žít se vyplatí
vracejí se prázdná slova
dají ti znamení
chceš žít znovu
chtějí tvé drobné mince
ve snech ztracené
ty nejsou spočtené
jsou tvé a zůstanou
a tebe dívko nezklamou
Autor Radek.oslov.Šafárik, 17.03.2009
Přečteno 286x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, enigman, Květka Š., labuť, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí