Sen?

Sen?

Anotace: Zdá se Vám?

Dnes byla noc temná a černá,
kdosi z nás měl zvláštní sen.
Občas se zdaj noční můry,
když noc se mění v den.

Myšlenky ze dne nám probíhaj hlavou,
to smrti Ti šeptá,
abys ustoupil jí stranou.

To šeptal Ti vítr, abys ještě spal,
ne všechny radosti Ti život vzal.
Obludy noci žerou náš svět,
to Pán Noci na koni vrací se zpět.

Dupání kopyt jsou údery hodin,
dvanáctá odbíjí to soudce dal pokyn.
Jeho nejvyšší rádce a kat,
pozdě se probudit, teď budeš spát.
musíš si dožít ten strašlivej sen to,
abys veděl, že noc není den..
Autor Scream Silence, 17.03.2009
Přečteno 243x
Tipy 3
Poslední tipující: Mademoiselle Drea, kikis, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak tahle mě nadchla.

08.04.2009 22:27:00 | Mademoiselle Drea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí