Volání o pomoc

Volání o pomoc

Anotace: třeba to není nej, což si myslím sám, ale přec si říkám, jen jí sem dej

Sedím mezi vámi
Koukám a mlčím
Otevřené mám rány
Neslyšíte že křičím

Nikdo neslyšíte bolest,
kterou v srdci mám
Mám jen tu svou neřest,
se samotou si užívám

Díváte se na mě
ale nevidíte stále nic
Mysl po klidu prahne,
pro lásku viji na měsíc

Všichni si na mě usmívají,
myslí, že mě dobře znají,
ale nevědí co duše má tají
s hrdostí mi však rady dají

Sedím, mlčím, stále čekám
S úsměvem si zevnitř pukám
Třeba to někdo někdy uslyší
a neslyšnou prosbu mou vyslyší
Autor Aka Kiss, 17.03.2009
Přečteno 318x
Tipy 13
Poslední tipující: wendy.poezie, Radek.oslov.Šafárik, Caracol, Holis, Mario de Janiero, lucajda89, enigman, Kapka, WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé

19.06.2009 17:20:00 | Radek.oslov.Šafárik

Krásný, kdo by to tak necítil :-( Láska je krásná, láska je klam. Přiletí, odletí, zůstaneš sám.

22.03.2009 20:18:00 | wigi.sama

ST.... chápu, o čem mluvíš, znám tyhle pocity...

22.03.2009 17:00:00 | Caracol

..ale slyšíme,jen ty neposloucháš,sedíš,mlčíš,stále čekáš
...vyjdi ven ze své skrýše a zařví,pak ti možná někdo šeptem odpoví

17.03.2009 23:30:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí