Představ si

Představ si

Anotace: (26.1.2009)

Představ si Verčo, že mocnou jsi bohyní,
v rukou svých máš obrovskou moc,
barvami světlými můžeš ozářit noc,
prohánět se po obloze nespočet dní.

Zkus si jen představit, že rosou jsi ranní,
chtěl bych být paprskem, jemuž je dovoleno
dotknout se tě, přinést ti zářivé věno,
vzbudit tě z pokojného spaní.

Vložit své touhy do tvých bílých dlaní,
to bych si přál ze všeho nejvíc,
život svůj dal bych za tvé pousmání.

Být deštěm jarním, jenž stéká ti po skráních,
věř mi, že nikdy bych nepřál si víc,
ptám se sám sebe, je to snad hřích?
Autor démon zatracení, 18.03.2009
Přečteno 253x
Tipy 14
Poslední tipující: ziriant, Holis, lucajda89, Lady Carmila, Mbonita, nejsembásník, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba, Lilly Lightová, Mounkey
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

MOžná...

šťastná to Veronika:-)

překrásná básenka

19.03.2009 00:31:00 | Lady Carmila

ST!
představ si tu spoustu dní
s démonem zatracení ...

18.03.2009 19:38:00 | nejsembásník

Krása za supertip!

18.03.2009 16:27:00 | Lilly Lightová

Líbí se mi tvůj úryvek " chtěl bych být paprskem, jemuž je dovoleno dotknout se tě,
přinést ti zářivé věno,
vzbudit tě z pokojného spaní."
Opravdu nádherná básnička!ST

18.03.2009 16:11:00 | Mounkey

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí