A život jde dál...

A život jde dál...

Anotace: A stále jen hledání.

Teď svěřím se Vám s trápením
že stále jenom hledám
i když své zvyky neměním
přec nějakou změnu čekám.

A život mi trapem utíká
a vše se kolem mění
ale mne se to zřejmně netýká
a tak zbývá jenom snění.

Dál toužím po té jediné
jenž by přítelem mi byla
jenž ve své duši nevinné
duši mou bolavou by skryla.

Nic nechci více k životu
jen duši spřízněnou chci potkat
a obejmout a milovat jen tu
a s ní se společným životem se poprat.

Ta duše někde musí být
já stále věřím tomu
dvě duše v sobě se mohou skrýt
a spolu vraceti se domů.

vladyka 09
Autor vladyka, 19.03.2009
Přečteno 276x
Tipy 12
Poslední tipující: Házté, Holis, Terčisko, NikitaNikaT., Markéta Hl., Kapka, Mbonita, Flamy, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ST! za obsah, přeji mnoho štěstí a sil...

19.03.2009 14:57:00 | NikitaNikaT.

Držím pěsti ať potkáš.

19.03.2009 10:37:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí