dav hlupáků

dav hlupáků

Anotace: -

v černém roláku
vystoupil před dav,
který jej chtěl ukamenovat.
teatrálně se rozhlédl a usoudil,
že hněv vyčerpává rychleji než láska.
že láska vyčerpává víc, než apatie.
rozhodl se pronést slavnostní přivítání
a do zákulisí si odkráčel i připít.
"pitomci."
Autor desela, 19.03.2009
Přečteno 248x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., enigman, Kristine Clary-Aldringen, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavý a dobrý úhel pohledu.

29.03.2009 18:20:00 | NikitaNikaT.

zajímavé...

19.03.2009 21:07:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí