Nesnesitelná lehkost bytí

Nesnesitelná lehkost bytí

Anotace: .................

Nesnesitelná lehkost bytí
na sále spolu
tančíme valčíky
na rozloučenou

směšné lásky
cizí masky
melancholické anekdoty
o zamilování
dialogy sporů o dědictví
odcizení dopis
které vlastně nikomu
ani nepatří
hádky o pitomosti

vrah jsi ty!
pronese mumie
v podlouhlé bedně
nikdo jí ale neslyší

zneuznané dědictví
lži a krádeže

až potkáš
černého kocoura
s ním se nikdy
nevsázej o hlavu

jinak tě bude čekat
předčasný pohřeb
zrádného srdce
v krajině stínů
na téhle bludné planetě.
Autor Vlk v rouše, 19.03.2009
Přečteno 301x
Tipy 17
Poslední tipující: Holis, labuť, NikitaNikaT., floreciente, Mbonita, Tacca, Markéta Hl., Květka Š., Lenullinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to zajímavé, velmi poutavé, čtivé... skvělé!

20.03.2009 18:40:00 | NikitaNikaT.

Páni, tak to je něco.....hodně se mi líbí.
Na černého kocoura si dám pozor :-)

20.03.2009 18:16:00 | floreciente

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí