Smuteční kvítí

Smuteční kvítí

Anotace: tleje u lucerny, která svítí.

Když po dešti svežím mezi hroby mlha
v paprscích svítání pomalu se trhá,
černý havran veselou píseň zapěje.

Hromada věnců u zdi voní stále vánoci,
na parte text "po dlouhé těžké nemoci",
človeku mezi hroby leckdy krásne je.

Na kříži vrána načechrává sobě peří,
líp v životě má se ten, kdo v něco věří,
tomu zbývá i v tomhle místě naděje...
Autor Michael František, 20.03.2009
Přečteno 573x
Tipy 9
Poslední tipující: Pevya, kikis, Markéta Hl., Mario de Janiero
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Věřit v něco je krásné, aspoň v naději.. Líbí se mi tvá báseň.

09.11.2009 12:09:00 | Pevya

Napůl vážně, napůl recese.

20.03.2009 15:50:00 | Michael František

...hřbitovní moudro..

20.03.2009 14:13:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí