Introvert

Introvert

Anotace: zase starší tvorba.. ale dal jsem si tenkrát záležet.:)

Vnoučata nemá stařík šedivý,
svůj trpký osud před sebou vidí..

Pusťte mě ven z tý klece,
vždyť už nemám čas.
Já nic víc nechci přece,
no tak prosím vás.

Teď mám mor na duši,
ztratit se nechystám
a můj věk mi nesluší,
upadám, nevím kam.

Tvůj život vypadá nevinně,
jsi jak bezbranná moucha v pavučině.
Začínáš cítit pavouka pach,
jediný zbyl ti tvůj věčný strach.
Nemůže usnout ta tvoje pýcha,
přitom jen závist v tvém těle dýchá.

Nechci být stejným tvorem,
nechci se znát,
trápím se tím svým morem,
chtěl bych se smát.

teď skočím do kolejiště,
to není žert,
až narodím se příště,
nechci být introvert.!

Tvůj život vypadá nevinně,
jsi jak bezbranná moucha v pavučině.
Začínáš cítit pavouka pach,
jediný zbyl ti tvůj věčný strach.
Nemůže usnout ta tvoje pýcha,
přitom jen závist v tvém těle dýchá.
Autor Badík, 20.03.2009
Přečteno 509x
Tipy 6
Poslední tipující: subrtka, Rolnička, Hazentla, Házté
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No..je to pěkný..ale jak to není o mě, je to depresivní :))
Ale teď vážně: seš fakt můj nejoblíbenější spisovatel :)

20.03.2009 14:55:00 | Hazentla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí