rudyraje

rudyraje

Anotace: dědovi

Kde jsou ty ráje
co slibovali?
když byl jsem malý
v hodinách vlastivědy.

Ptal jsem se dědy
skráně měl šedý
a moudrý oči
sral na ráje i na výročí
říkal to dřív skočí
beznohej přez překážku
...a táhnul s pivem tašku.

Sedával v rohu U Beránků
nadával bolševiku
jen tiše pod vous v křiku

Kde jsou ty ráje
co slibovali?
ti před tabulí
teď někde hulí
v parcích na lavičkách
a krmí holubi
a občas nemaj do huby.

Měls pravdu Karle Kryle
když dělals v Svobodce
přez moje černý brýle
hrozím se že budu důchodce
co ztratil ráje
a v báje
...nevěří.
Autor zenge, 20.03.2009
Přečteno 230x
Tipy 5
Poslední tipující: Mbonita, Rolnička, Mario de Janiero, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Všichni buď slibují, straší, nebo vyhrožují,
všichni jsou nejlepší, s maličkou vadou...lžou a kradou.

20.03.2009 19:01:00 | Mario de Janiero

velmi dobře*

20.03.2009 15:58:00 | rybí prdy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí