Loučení

Loučení

Anotace: (28.1.2009)

Loučení s tebou rve mi srdce,
šeptám ti do ucha – neodjížděj mi pryč,
za obzor zapadá červené slunce,
v kapse mě hřeje od tvého srdce klíč.

Tečou mi slzy, smutek však necítím,
máváš mi na rozloučenou, lehce se chvěješ,
věrný plamen ve svém srdci vznítím,
bude hořet, dokud se na mne zas neusměješ.

Odjíždíš pryč a já vím, že se zas vrátíš,
uragánem něžných slov mne uchvátíš,
svět šedou barvu za duhovou vymění.

Tvůj smutný obličej se pomalu vzdaluje,
prst na okénko sám od sebe srdce maluje,
ozvěnou stále zní – nesnáším loučení!
Autor démon zatracení, 21.03.2009
Přečteno 265x
Tipy 12
Poslední tipující: ziriant, kejtyyy, kikis, lucajda89, Lilly Lightová, Romana Šamanka Ladyloba, Spadlá z nebe, Kristine Clary-Aldringen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle znám...st

21.03.2009 11:49:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí