Svět hrobů

Svět hrobů

Anotace: Jsem měla takovou zvláštní náladu... Kdyžtak okomentujte a ohodnoťte pokud budete chtít...

Dívám se dolů,
do světa hrobů,
tam kde vše se ztrácí,
vždy,
když někdo se vrací...

...plno tajemství
tento svět má,
ale vítězství
občas postrádá...

...proto člověk prohrává,
tuto dlouhou hru,
život si s ním pohrává,
jako s loutkou
v divadlu...

...konec...

...dobrý či zlý
to se nikdo nedoví,
jen Ona má náš osud
ve své chladné dlani,
tam, kde se vše jednou ztratí...

...dívám se dolů,
do světa hrobů,
tam,
kde jednou každý skončí,
když se se životem loučí.
Autor januve, 21.03.2009
Přečteno 234x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., padající do neznáma, Rolnička
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednou se tam všecí sendem... ale začíná jaro, vyžeň chmure už preč...

22.03.2009 11:09:00 | NikitaNikaT.

hmmm...

21.03.2009 20:55:00 | padající do neznáma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí