Rozpočítávání

Rozpočítávání

Anotace: je to napsáno jenom tak, prostě jenom tak

V podstatě
bez šatů
na dešti
na blátě
nás dva
rozpočítávám.

Na četníky
na zloděje
s nadějí
i bez naděje
podívám se
do karet.

Co uvidím tam?
To co bylo
to co bude
mě a tebe
celý svět.
Autor dagma2, 21.03.2009
Přečteno 245x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí