TICHO

TICHO

Anotace: psáno asi před půl rokem...

Zbylo jen ticho, víc nemůžeš slyšet
a nikdo tebe, když chce se ti křičet,
zacpi si uši, všichni jsou hluší,
zalep tu ránu v bolavé duši.

Koukni se kolem, všechny je vidíš
a oni ne, jako když slídíš,
v tíživém tichu maj zavřené oči,
další krok v před a pak možná skočit.

Nevelká duše ztracená v davě,
jak spravit věci, co ničí tě v hlavě?
Otevřít oči, začít zas slyšet
a možná někdo tě uslyší křičet.
Autor Glloxy, 21.03.2009
Přečteno 326x
Tipy 7
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Charibeja, Agniezka, Lenullinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkná

08.07.2009 12:25:00 | Radek.oslov.Šafárik

možná...:)

24.03.2009 10:03:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí