věci poslední

věci poslední

Anotace: z čtvrteční akce

Jsou chvíle
kdy slova zbytečný
v prostoru marna plavou
kdy ztichnou jindy výřeční
a se skloněnou hlavou
ve spárách dlažeb bloudí

Jsou chvíle kdy ticho křičí
sem tam jen odkašlání
jak hrot se v hrdlech příčí
a slzy ti to vhání
..pak stékaj polstrováním
židlí v tý síni smuteční

Tohle je skutečný
to neni na divadle
kdy seberou padlé
odtáhnou za oponu
potom se ukloní
a zmizí v peletonu

Tohle je kurva smrt
bolí jak kudla v břiše
střelena z luku
tak nenašlapuj kolem tiše
a pozůstalým podej ruku
koukni jim do očí
i když se v slzách topí
..pak se jdi opít.
Autor zenge, 22.03.2009
Přečteno 301x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, Mario de Janiero, NikitaNikaT., Rolnička, René Vulkán
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obsah je skvělý, ač bolestný, ale reálný. ST! za vyjádření.

22.03.2009 19:36:00 | NikitaNikaT.

Náhodou jsem tě našel (po pravdě - někdo mě upozornil) a nelituju!

22.03.2009 17:05:00 | René Vulkán

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí