kapitán Bombařík

kapitán Bombařík

Anotace: vděk

,.! Bombařík byl rozvědčík
bolševický prase
a teď zase má se
jako se maj voni
po,před,dnes i loni

,.? Na rudou jsem jako býk
vzdouvá se mi chřípí
když vidím tyhle tipy

,.@ Co že já jsem vlastně zač?
jsem číslo z lágru Nikolaj
co uranem září
budoval jsem ten váš ráj
však zklamání mám v tváři

,./ polibte mi prdítko!!!
Autor zenge, 22.03.2009
Přečteno 261x
Tipy 7
Poslední tipující: Mario de Janiero, NikitaNikaT., Rolnička
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tenkrát to byla
mafie uranová
a po ní zbyla
ta svině staronová..

22.03.2009 22:52:00 | Mario de Janiero

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí