Vše bude dobré

Vše bude dobré

Anotace: ...

Vše bude dobré

Hlahol skleněné krůpěje u stropu
Jal se do temnoty
Prázdnota se zaceluje dechem nepřátel
A ryby si povídají o lidské němotě
Straší, snad straší i hlouběji v pralesním tichu
Nestvůry snem Kainovým stvořeny oné osudné noci
Kdy bratrovražda změnila pohled na svět
Novorozený hřích ve světle rozumu
Jen maličkost
Sousto pro novináře ve výklenku pro trpkost
Nepobijí zlatými hřeby zásluhy rozbřesku
Sami v nevědomosti pokračují k tržnici
S opékanými cvrčky
Babylónský syndrom v celé své kráse
Opravdu…má na jazyku uzel
Jé mami já bych chtěl taky…
Věže s natrženým sebevědomím hroutí se jedna po druhé
Záblesk z lucerny nejvyššího ponocného,
Který nikdy neplýtvá silami v bouři
Jen polkne tvá slova a vysaje ti mozek.
Autor Alizarin, 22.03.2009
Přečteno 256x
Tipy 5
Poslední tipující: susana načeva, NikitaNikaT., Maura
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj, dílko je zajímavé, sem tam jsem se pozastavila...

23.03.2009 11:29:00 | NikitaNikaT.

Velmi zajímavá inspirace

22.03.2009 22:21:00 | Maura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí