co jsme?

co jsme?

Anotace: předsnídaní...

ve vlastních sítích
líčených chtě nechtě
i v těch pastích
mezi kameny
něco kvete

světe
pořád jsi záhadný
a já si myslel
že jsme jen my
tak šťastni v postavách
v zákoutích
starých zdí
nakrásně smáčených
dešti starých časů
o kterých ani nevíme
že byly

a jsou někde v nás
a nedá se jim jen tak
zmizet

zbavit se toho
z čeho se zrodilo
v podstatě vše

co může být
bytostně
jen tím
čím jsme
Autor radexk, 24.03.2009
Přečteno 182x
Tipy 4
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Rbb
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí