V zrcadle

V zrcadle

Anotace: ... vidět duši.

Příkré stráně
a já
- letět

proříznout noční chlad
a
ten v srdci utišit-

kam?

Za mlhou se dát
a v ní se ztratit celá
jak šepot zrcadel.

Po špičkách pak
se svléknout ze svých snů

a vášeň nechat ržát.

A sebou být

už napořád.
Autor Dilla, 24.03.2009
Přečteno 296x
Tipy 7
Poslední tipující: Shnecek, Kubino 2, Flamy, Kristýnka15, G30R63
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí