Záliv Lásky..

Záliv Lásky..

Anotace: .. na Mesiaci

Sinus Amoris na Mesiaci
nájdem kedy chcem, ak som spiaci
lietať tam a späť problém nie je
v spánku neriešim, čo sa deje

viem, že v snoch niekto na mňa čaká
Luna je stvorená pre tuláka
kráterov má náruč láskyplnú
pre mňa, som bez tieňa v noci splnu..

prebudím sa, otvorím oči
zrušený sen ma nevytočí
a prečo Záliv Lásky práve?
(chýba mi know how v bdelom stave)
Autor Petbab, 25.03.2009
Přečteno 287x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Elza511, Holis, toužím.jít.dál, Marfuša, enigman, Mbonita, mamina, labuť, NikitaNikaT., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně něžné ...

27.03.2009 23:57:00 | toužím.jít.dál

tvoje vyjadřování je jemňounké, pěkné

26.03.2009 20:23:00 | Marfuša

Záliv lásky... hezký nápad o)

25.03.2009 19:47:00 | labuť

Ten závěr je velmi trefný. ST! za obsah.

25.03.2009 19:31:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí