Derniera

Derniera

S kytarou v ruce a zatajenym dechem
po ránu tancuju třpitivym mechem...

A najednou... s cigárem v koutku,
jen nevěřícně sleduji tu tančící loutku...

Pořád klopýtá a pletou se jí nohy-
- ten, kdo ji ovládá asi nemá vlohy!
... a struny ani nehlesnou, jen mučivé mlčení
se z nich ránem line-
- ten kdo jí ovládá asi podcenil učení
tak teď sláva ho mine!
... vodicí špagátek ji nevovládá ruku,
ale má ho jak voprátku okolo krku...

... tak opona padá a zvoní zvonec
loutku teď čeká dost neslavnej konec!

... jsem jen pitomá marioneta
ovládaná...
vlastnim životem...
Autor Absinthe Banshee, 25.03.2009
Přečteno 260x
Tipy 8
Poslední tipující: kikis, 6thSun, Kristine Clary-Aldringen, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako všichni ostatní...

08.05.2009 22:41:00 | Stoneman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí