Bažina Hniloby..

Bažina Hniloby..

Anotace: .. na Měsíci

Proč zrovna já nevím, oč vlastně kráčí
jen se mi smějte, dík, to zatím stačí
létám jak andílek prost zemské tíže
že anděl? - netopýr z hvězd jsem nejspíše

malej a šikovnej, teď máš mě tady
proč ses zalekla a točíš se zády?
ode mne utíkáš dál a co nejdřív
neznáš mě lásko, když postrádám peří?

v Palus Putredinis smáčené pluje
dočerna shnilo, tam všechno se psuje
chodě v něm sbírám své každičké pírko
ať chlubit můžu se freaky brk sbírkou

v andělském muzeu v kráteru Anděl
jako sběratel jsem se vydováděl
inu nechválím se dál cizím peřím
jsem to já, neboj.. (jestli sám tomu věřím)
Autor Petbab, 26.03.2009
Přečteno 272x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, NikitaNikaT., Simísek, carodejka, jedam, toužím.jít.dál, Marfuša, Pokusný králík s melounovou náplní, Quigleika, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká báseň, která vede k zamyšlení.

28.03.2009 16:17:00 | NikitaNikaT.

Moc hezke, s hlubokou myslenkou.

28.03.2009 00:12:00 | carodejka

Zajímavé a moc pěkné obraty ...

27.03.2009 21:10:00 | toužím.jít.dál

tak jestli netopýři
kradou letcům píří,
ať se hanbou pýří!!
dobrá fantazie

26.03.2009 20:27:00 | Marfuša

:-P bažina HniLoby? hihi

26.03.2009 17:35:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí