Záložní plán

Záložní plán

Anotace: i básníci to mají občas těžké :)

Když básnit chci a ruka stojí
a myšlenky se nevyrojí,
hned nepodléhám trápení,
my básnici jsem přeci jen
lidé dosti všestraní.

Mým rýmům průchod umožní
plán B, plán záložní.
Zajdu do básnikovy zahrady,
otrhém bláznivé nápady,
za kohoutího skřehotání
pozvu múzu na snídani.
Nejlíp se skládá za svítání,
když myšlenky z noci okouzleny
bývají sny podbarveny.

Když básnit chci a ruka stojí
použiju fintu svojí
zavolám linku fantazie
ta veršíky mi poodkryje.
Papír potom jenom kvete,
dám vám číslo, jestli chcete?
Autor Flamy, 26.03.2009
Přečteno 313x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já chci, jo! :-)

27.03.2009 14:08:00 | Kapka

za kohoutího skřehotání
pozvu múzu na snídani.
...se mi líbí a pak ten závěr...hi fakt hezký...
(dám vám číslo, jestli chcete?)

26.03.2009 21:57:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí