Brusel

Brusel

Anotace: Jedna zachycující pocity z cest. Snad to není úplná blbost.

Nasedl jsem do vyhlídkového autobusu
Má chabá angličtina zachycovala jen úryvky výkladu
Muzeum čehosi s největší sbírkou v Evropě
Vyjeli jsme z centra
Cítil jsem jak mi vítr cuchá vlasy
Královská rezidence
Zvedl jsem hlavu a viděl jenom modré nebe
Byl jsem sám se svým nebem
Pagoda se sbírkou čínského porcelánu
A zase jsem byl sám se svým nebem
Tu pohodu rušily jen dráty a koruny stromů
Jděte pryč!
Chci být sám se svým nebem!
Autor JardaCH, 17.10.2005
Přečteno 294x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

můžu se na tvé nebe
dívat vedle Tebe?

25.10.2008 15:18:00 | Romana Šamanka Ladyloba

Božínku, znám ten pocit...
místo "šlapání po lidech"
vychutnat si "nebeský dech"
s vůní země propojený,
pravé duše pohlazení...

21.10.2005 11:41:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí