VI.

VI.

Anotace: ...

ustlaná posteľ,vankúš vyprášený,
čaká na dalšie tvoje ženy,
čiarky na stene,100 je azda málo,
ktovie,či ti to všetko za to stálo,

aute povysávané,zahladené stopy,
ľutujem tú tvoju,aký si len hlúpy,
niekedy na smiech,inokedy na zaplakanie,
ktorá sa chytí zas,ktorá do siete padne?
Autor maliska, 27.03.2009
Přečteno 316x
Tipy 10
Poslední tipující: Juraj Hrom, jedam, Churry, enigman, Markéta Hl., Quigleika, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí