Svět

Svět

Anotace: Svět na dlani...

Koukám se na svět,
Mám ho jak na dlani
/odporně zapocené/

Zbylo jich tady posledních pět,
Ubozí trhani
/v krajině zatracené/

Všechno už uvadlo,
Strach se sem vloudí
/v té zpocené dlani/

Slunce už zapadlo
A oni bloudí
/nadobro zatraceni/

Nemá cenu se někde skrývat
A ničit tím svou lidskou čest
/ještě žije/

Už nemůže se na to dívat,
Rychle sevřu ruku v pěst
/a rozdrtím je/
Autor w.p., 27.03.2009
Přečteno 259x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, GirlFromTheRain, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí