Radši bez plánu

Radši bez plánu

Anotace: ...

Dnes v plánu jsem měl rozdat autogramy
být velkou rybou a příjmat dary
mít tři holky ke mně do bytu
svlíknout je do naha z jejich hábytu
zaspívat operu na náměstí
a místo toho jsem málem dostal pěstí
a nakonec spíval jsem na hajzlu s cikánem
líbal ho na tváře nad ránem
koukal mu do očí neviních
spatřil jsem štěstí ale žádný smích
co děcku se podobá, jenom folklor
jenom pan a jenom doktor
cikáne černej není to málo
já jsem tvuj bratr to se mi zdálo
moje plány jsou jen flámy
snad akce bez reklamy
Autor raďo, 28.03.2009
Přečteno 322x
Tipy 7
Poslední tipující: BERYL.K, ziriant, Unyle Pěl, Romana Šamanka Ladyloba, Mbonita, 6thSun, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezkýýý

02.08.2009 01:45:00 | BERYL.K

Zpívat si nad ránem, operu s cikánem, mít dobrou náladu, to jde jen bez plánu.

28.03.2009 10:34:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí