Koktejl

Koktejl

Anotace: když je nuda ve škole, vznikají i horší věci;-)

Šla dívka tiše s paraplíčkem
Po kraji úzké sklenice
Cestička klapla pod střevíčkem
Jak ze ševcovi světnice

Pan citrón oděn v žlutém hávu
Sed na sklenici rozkročen
A připodobil sebe pávu
Když předvádí se před okem

Též slečna máta v jemné róbě
Se do zelené oblékla
A plavala si v oné době
Když šťáva kolem protekla

Pan brčko mistr potápění
Se svojí práce ladně jal
A bez delšího zahálení
Vzduchem vše kolem rozbublal

Vtom cizí ruka jala pohár
A počala jej odnášet
Snad spokojen byl soudruh komár
Když chtěl svou žízeň uhášet.
Autor Frosty28, 28.03.2009
Přečteno 255x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., Hazentla, Romana Šamanka Ladyloba, barking bitch
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Skvělé!

28.03.2009 15:49:00 | NikitaNikaT.

moji-to?

28.03.2009 13:57:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí