u splavu

u splavu

Anotace: ,,,

Dole za vsí u splavu
dám si ruce pod hlavu
budu koukat na nebe
zapomenu na tebe!
Se stádem mraků
na dvoukoláku
do krajů cizých odjedu

Nehledejte,nevolejte
na ty lesy tmavý
v ozvěnách vám vždy odpoví
jenom ten šum trávy

Jenom ten šum trávy
kterou schová brzy sníh
dny budou zase tmavý
a černý vrány na stráních
krákaj na kraj k ránu

Krákaj na kraj k ránu
že tu nezůstanu
do srdce tvýho ránu
možná zasadím
neplač lásko netrap se
že to bolí vím.
Autor zenge, 29.03.2009
Přečteno 252x
Tipy 10
Poslední tipující: Rolnička, NikitaNikaT., Mario de Janiero, Kapka, Emira, Hazentla, Zasr. romantik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí