jim

jim

Anotace: ubohý. hymn to jim morrison

neslyšitelné kroky
oni
obětující své duše
pro bohémy

prázdné pouště s barevným nebem
s neviditelnou americkou populací
s lsd

těla válející se na zemi
a ústa připravená předat poselství
starých indiánů
nikdo nerozumí
nikdo
rozumět
nechce

ale aha
stačí jen chvilka
a všichni rozumí
snaží se moc moc chtějí
chtějí být s ním

a že
lidi jsou divní
už si nikdo nepřipouští

nedovol ho
zašlapat

nejlepší bohém na světě
moc mladý na život
našel svůj
konec

nezeptám se ho
jestli byl
šťastnej

nikdo
nikdy
Autor Layla., 29.03.2009
Přečteno 273x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, ziriant, kikis, Kapka, *whatsoever*, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vím...nikde...

30.03.2009 11:26:00 | enigman

Ano, takových talentů, jako byl on je škoda...

29.03.2009 20:19:00 | kikis

... moc mladý na život. Za Morrisona velký ST!

29.03.2009 19:29:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí