Krása přátelství

Krása přátelství

Anotace: Kdysi dávno psáno, bohužel už to neplatí... (jinak se omlouvám za to časté "tak jako")

Tak, jako řeka potřebuje vodu,
tak, jako jméno se hodí k rodu,
tak, jako motýl potřebuje květiny,
tak, jako člen se hodí do rodiny,
tak, jako mraky potřebují nebe,
tak já potřebuji Tebe!

Tak, jak je díky slunečním paprskům svět krásnější,
tak, jako je díky motýlům svět pestřejší,
tak, jak je díky řece svět průzračnější,
tak je díky Tobě můj život veselejší.

Tak, jak jsou velké hory v Himaláích,
tak, jako je spousta koní ve stájích,
tak, jak voní jarní kvítí,
tak, jak krasné je vlčí vytí,
tak krasné je pro mě naše přátelství.
Autor januve, 30.03.2009
Přečteno 645x
Tipy 8
Poslední tipující: Lenullinka, jesterka, Modrý Anděl, Linda Etschyick, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

srazilo mě to na kolena...úžasné

30.03.2009 10:05:00 | Linda Etschyick

I když už naplatí... přesto je to moc hezky napsané... a mne v jistém slova smyslu velmi blízké a plně pochopitelné...

30.03.2009 00:17:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí