Už žádné lži

Už žádné lži

Anotace: ...raději

Slýchávám od malička,
že naši předkové prý opice byli,
na nebi denně vychází slunce jen,
a hvězdy nejsou nakresleny na plátně.

Jen za vděk několikátý pravda bolí,
naše sny nejsou o budoucnosti a slzy,
slzy pálí jen zrádné a neobětované,
a každý má svůj vlastní tep.

Slýchávám od malička,
co pravda pro všechny okolo jest,
nikdy neptá se co vidím na obrazech já,
když v koutě se choulím a nepláči.

Když na nočním nebi padají k nebi,
prý hvězdy, ale já vím, že sestupují andělé,
a s každým hromem se otevírá zem,
služebník pekel vychází mezi nás.

Dívejte se, dívejte se okolo sebe,
když na zem prší a déšť umývá naši tvář,
dívejte se okolo sebe,
vidíte pravdu a nebo jen samé lži…
Autor Láďa, 30.03.2009
Přečteno 256x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Holis, Kapka, MalaIzis, ziriant, v.hercik, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pravda je vzácná...

13.04.2009 00:56:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí