Neotáčej se zpátky

Neotáčej se zpátky

Anotace: ...

Pojď se mnou,
nestůj tak strnule,
přec neřízli Tě břitvou,
pojď za mnou plynule...

... neotáčej se zpátky,
projdi se mnou mezi vrátky,
chytni se mé dlaně,
zapomeň na ně...

... na dny prožité v bolestech,
teď ukážu Ti dny zažité v radostech,
chyť se mé ruky,
slyš ty krásné zvuky...

... to zvony Ti v srdci hrají,
díky nim budeš v ráji,
neboj se a pojď dál,
tam kde by se leckdo bál...

... i když není čeho...

... pojď se mnou příteli,
do nebe za anděli,
co pomohou Ti svými křídli,
stejně jak snům noční víly.
Autor januve, 30.03.2009
Přečteno 386x
Tipy 4
Poslední tipující: NikitaNikaT., Modrý Anděl, Veselý Drak
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Slůka Tvá vedou k zamyšlení.

02.04.2009 16:47:00 | NikitaNikaT.

Zvláštně hořká slova

31.03.2009 16:21:00 | Veselý Drak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí