Dvě bledé kotvy zvednout z pozemského prachu

Dvě bledé kotvy zvednout z pozemského prachu

Anotace: ...

Utichla křídla andělů
přízraky z flétny do sněhu
daly se do běhu

Dřevěné vrásky němých koní
potulný kejklíř zpíval o nich
chvíli drřel mé srdce v dlaních


Na skále unavené hvězdami
potkáš ho v tichu mezi břízami
oděné vílími slzami

Raději zappomenout
2 bledé kotvy zvednout
z pozemského prachu
Autor Káňátko, 31.03.2009
Přečteno 302x
Tipy 5
Poslední tipující: Fighting Dreamer, kikis, Markéta Hl., Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí