Autobus

Autobus

Anotace: cesta .....

Při cestě nočním autobusem
po očku koukám lidem do oken
někde se svítí někde spí
někdo vzal hospodu utokem.
Řidič tvrdej chleba k svačině má
ale kousnout nikomu nedá
každej si ve svý hlavě pouští film
scénář si napsal sám to vím.
Jede holka za klukem autobusem s notebookem
za holkou jede kluk na kolenou má notebook
nikdy se spolu nesetkali
jen si deně majlovali
takže je každej zvědavej
jakej bude ten druhej.
Autor staroušek, 31.03.2009
Přečteno 314x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT., WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rande na slepo... hm, a co foto, to jde také poslat...???

03.04.2009 13:53:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí