kecy

kecy

Anotace: .....

Prý jsem jiná,
ty to asi tak víš...
Neustále nad věcí,
ale stejně po večerech s rozmazanou řasenkou...

Uplakaná holčička,
co už nepotřebuje dokazovat světu...
Že je lepší,
než kdokoliv jiný...

Ale prý jsem se změnila,
prý, že jsem opilec...
A taky namyšlená,
a arogantní slepice?!

Ty to asi víš nejlíp,
co doopravdy jsem...
Vždyť ty jsi mě znal,
ale stejně, víš....

Nemáš pravdu,
nevíš co prožívám...
Už dávno nejsi se mnou,
abys mi dodával sílu...

To dělaj už jiný,
ty jsi si mě zřekl..
A přesto dokážeš tvrdit,
že vina je na mé straně?

Přátelství je květina,
musíš o ní pečovat....
Hmm zajímavé,
tak proč uvadlo když jsem se starala?

Změna jena obou stranách,
ale ty jí u sebe nevidíš...
Je mi to líto,
ale čas nevrátíš...

Půjdu jinou cestou,
protože jsem si vědoma....
Jakej křivej člověk jsi,
ale přesto....

Byl jsi můj přítel,
a slzy mi padaj po tváři...
Věřila jsem tvým očím,
i každýmu tvýmu slovu...

Je to smutný,
ach já vím...
Ale co naděláš?
A stejně pláču....

Tvoje slova bolí
Autor whiolet, 31.03.2009
Přečteno 384x
Tipy 18
Poslední tipující: Oťas, Radek.oslov.Šafárik, Holis, Nola77, jesterka, Lota, WAYWARD, Petbab, WhiteSkull, Romana Šamanka Ladyloba, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ano moc bych se chtěla uklidnit, ale srdci, kterému nezbylu z přátelství nic víc než jen zklamání neporučíš...

07.04.2009 12:38:00 | whiolet

Každý jsme nečím jiný a to dělá lidí krásné...

05.04.2009 22:20:00 | Nola77

Byl jsi můj přítel,
a slzy mi padaj po tváři...
Věřila jsem tvým očím,
i každýmu tvýmu slovu...

Já taky...a skončilo to stejně blbě...nakonec jsme já ta špatná... Drž se...

01.04.2009 19:10:00 | Kallkaa

...ty jedna fialko, tak se už uklidni... :-)))

31.03.2009 22:17:00 | Lota

andílku, je to tak

31.03.2009 21:24:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí