Jak heliům do balonů

Jak heliům do balonů

Anotace: ..

Poletím z kopce přes mokrý les
po vlnách prachu až do nebes
uchopím hrnek skrze čaj
vzpomínky utopím a přijde ráj
koštíř od vína do úst nasadím
na tu tmu vesmírnou se připravím
až přijde čas noci, čas bláznů
a čas duší bloudících v lese
i na letišti
vložím si do úst vedle koštíře
píštalku z vrby
píštalku otce pastíře
našeho taty dedy, co vymyslel
tyto ulice i tyto pos*ané klávesnice
chuť vína upadá, zbyvá hlína
žádná špína jenom stínu pantomíma
přemýšlím o tom kdo žije pod kobercem
když přijdu na pokoj ano na pokoj
přijdu na pokoj, na pokoj
alebo do izby
Autor raďo, 01.04.2009
Přečteno 334x
Tipy 12
Poslední tipující: BERYL.K, brooklyn, NikitaNikaT., zenge, floreciente, 6thSun, Kapka, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mno, zdá se, že máš ve věcech jasno.

05.04.2009 16:33:00 | NikitaNikaT.

Asi nerozumím zcela, říct však něco, to bych chtěla.Bloudit lesem, pokoj nedat, pod kobercem cosi hledat, vzlétnout vzhůru nad kopec, sportku vyhrát nakonec. Na oslavu víno pít, tobě za to dáti tip.

01.04.2009 10:39:00 | Kapka

piči se tady jebu z básní a dojde duše -oceán

01.04.2009 01:29:00 | raďo

a na pokoji
kočka kojí ;-p

01.04.2009 01:23:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí