Podsvětí

Podsvětí

Anotace: ................

Vytahuji meč z pochvy
ruka se mi třese
ovládá mě podsvětí
nevím kdo jsem
nekonečná studna
žalu a porážek

poslední bitva
temnota mé duše
v hlubině prázdného sálu
čím dál více sílí
minutami nabírám
své závaží
nenávidím lásku
všechno živé
se pro mě stává nepřítelem
cítím krev
smrt se už blíží
spolu sejdeme
se v plamenech řeky Styx

bojuj!dnes naposledy
povstaň se zbraní

podívej se naposledy na svět

než vypíchnu
ti tvé modré oči
abys věčně bloudil po světě
jako slepý přízrak
před řekou
do konce světa

zlaté mince
nikdo ti
do prázdných otvorů nedá
převozník se bude
do smrti se bude
smát Tvému osudu
všichni zapomenou

šílený úsměv
šeď říše mrtvých
nás čeká

výpad
sek

bronzový meč
na zem mi padá
krví je potřísněná země
Tvou krví
ty zrádče
plivu na tebe
zranil jsi mé city

ponížil jsi mě
na vahách osudu.
Autor Vlk v rouše, 01.04.2009
Přečteno 346x
Tipy 24
Poslední tipující: Issa, Holis, NikitaNikaT., Tacca, hanele m., Lenullinka, Mbonita, padající do neznáma, vílí křídla.., Princezna.Smutněnka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi obsah, má hodně do sebe. Když procházím mezi řádky, dá se to převést do života...

02.04.2009 16:07:00 | NikitaNikaT.

bojuješ se zrcadlem?
protože kdo jiný
mohl by tvé city ranit?

01.04.2009 15:17:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí