Konec roku

Konec roku

Anotace: neberte sousloví konec roku jako 31. prosince...

Vybouřené revolty, které jsme nechtěli,
dnes je konec roku,
zítra další nešťastné pondělí.

Zítra nás odnesou nohama kupředu,
dnes je konec roku
a v úterý žít už nesvedu.

V úterý se mění časy
z denních na noční,
na středu čekám anděla spásy
a stará dáma
(v návalu vzteku)
spěchá na oční.

Středa, plná čekání,
dnes je konec roku,
noc plná setkání,
dnes je konec roku,
panika na každém kroku...

Dnes je den, poslední červencová noc,
máš moc? mám moc? máme moc?
Moc a nebo málo..
(jen jestli)
za pokus to stálo.
Přečteno 337x
Tipy 12
Poslední tipující: Dračičák, zvířenka, Holis, kikis, Bůchví..., M.V.Jung., WAYWARD, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak jsem se po dlouhé době dostal k netu. Jedním dechem jsem přečetl vše nepřečtené, abych to zvládnul ještě jednou tím druhým, pomalu a v klidu.
Jsou pěkné.

22.04.2009 11:55:00 | Dračičák

Ty víš, že umíš. Všechno je dnes tak vyhrocené ... kdy jen se to zastaví?

02.04.2009 23:34:00 | M.V.Jung.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí