Ponížení

Ponížení

Anotace: ...nevím kam bych tuto báseň měl zařadit, o sexu to není a o životě a lásce také ne...ale života je tam nejspíše nejvíce

Ochablej,
snad jen srdce naposled se ozývá,
krůpěje potu po celém těle,
dech přerývavej, skoro jen sípání.

Ráno se jen pomalu ozývá,
stále dorážíš, stejně jako noc,
nedáváš si pokoj, tuším co chceš,
a já? ochablej, snad jen srdce se ozývá.

Polibkem tě odbíjím, úsměv na tváři,
věděl jsem hned, že stačit ti nebudu,
já starý kmet, ty dravá dračice,
šrámy na duši, tělo se rozpíjí v dekách.

Ochablej,
dnes už ne poprvé, či podruhé,
ponížen v největší ze svých dovedností,
já starý kmet a ty tak dravá dračice…
Autor Láďa, 02.04.2009
Přečteno 399x
Tipy 12
Poslední tipující: Bíša, Holis, Zasr. romantik, Kubino 2, ziriant, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

13.04.2009 00:57:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí