Nesmrtelnost

Nesmrtelnost

Anotace: (24.3.2009)

Stát se nesmrtelným, lze mnoha způsoby,
zkus najít novou cestu, jež nemá obdoby,
Hitler to zkoušel drtivou silou,
Hendrix zas s kytarou – jedinou milou.

Palach ohněm – mučednickou smrtí,
kdekdo jeho čin kriticky hodnotí,
Mark David Chapman, kéž brzy skoná,
se proslavil tím, že zabil Lennona.
Autor démon zatracení, 02.04.2009
Přečteno 223x
Tipy 2
Poslední tipující: Lilly Lightová, lucajda89
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tipová

04.04.2009 09:21:00 | Lilly Lightová

taková nesmrtelnost je docela relativní
stačí když najednou vymřou lidi
anebo projdou hromadní anemnézií ...

02.04.2009 19:41:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí